Kılbasan Büyük Câmii'nde Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Tuncay Akkoyun, daha sonra İl Özel İdaresi tarafından KÖYDES Projesi kapsamında Kılbasan'da yapımı devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Tuncay Akkoyun, incelemeleri sırasında “Vatandaşlarımızın yaşadıkları yerlerde rahat, müreffeh bir hayat sürdürmelerini sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadeleriyle köylerde refah seviyesinin artırılması için azamî gayret göstereceklerini vurguladı.

Ayrıca köyde bulunan 4-6 Yaş Kur’an Kursunu ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, öğrencilerle vakit geçirip, Kurs eğitmenleriyle eğitim faaliyetleri hakkında sohbet etti.

Vali Tuncay Akkoyun, ziyaretinin devamında köy sakinleri ile bir araya gelerek görüş, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Köy Muhtarı Adalet Orhan'dan köyün mevcut durumu ile ilgili bilgi aldı.

Ziyarette Vali Tuncay Akkoyun'a, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez de eşlik etti.