Kurban Bayramı kutlama programı, 15 Ekim 2013 Salı günü saat 13.30 da Polisevinde düzenlenen bayramlaşma programı ile başladı. Bayramlaşmaya Vali Murat Koca, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış, Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, Cumhuriyet Başsavcısı V. Ali Türk, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, protokol üyeleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Polisevinde düzenlenen bayramlaşmanın ardından sırasıyla Karaman Açık Cezaevi ve İl Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek hükümlü ve askerlerin bayramı kutlandı. Bayramlaşma ziyaretlerine Hanımefendi Vildan Koca’nın da katılımıyla Karaman Devlet Hastanesinde hastalara bayram ziyareti ve geçmiş olsun dileklerinde bulunarak devam eden Vali Murat Koca daha sonra 112 Acil Servis ve İtfaiye teşkilatını ziyaret ederek bayramını kutladı.

Vali Murat Koca, Hanımefendi Vildan Koca ve protokol üyeleri ile birlikte daha sonra Sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Çocuklarla bir süre sohbet eden ve onlara çeşitli hediyeler veren Vali Koca, Hanımefendi Vildan Koca ile birlikte bayramlaşma ziyaretine huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek devam etti. Huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutlayan ve onlarla yakından ilgilenen Vali Koca’nın huzurevi ziyaretine, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış ve eşi, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve eşi de eşlik etti.