Vatan Partisi Karaman İl Başkanı Rıza Yavuz, Merkez Örgütlenme Bürosu Teşkilatı üyesi Ünal Erdoğan ve parti üyesi Mevlüt Dağlı, gazetemizi ziyaret ettiler.

Ziyarette gündem konuları değerlendirilirken İl Başkanı Rıza Yavuz, gazetemiz yetkilisiyle bilgi alışverişinde bulundu.

Partinin durumu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Vatan Partisi İl Başkanı Yavuz; “Ülkemizde birçok sorun var bunlardan en büyükleri ise güvenlik sorunu, Doğu Akdeniz’de İsrail, Yunanistan sorunu ve diğer bir durum ekonomik borçlar. Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yönlendirmesi sonucu Türkiye’de birçok sorun çözüme kavuşmaya başladı. Hiçbir partinin programlanması yokken bizim problemleri çözecek programlarımız var. Vatan Partisi ülkenin hızırı durumundadır. Vatana Partisi olarak bizler bu hükûmetin içerisinde hatta iktidarın göbeğinde yer alacağız. Sorunu kim çözerse vatandaş ona oy verir, biz buna talibiz. Şuanda Türkiye’nin dört bir tarafından partimize büyük rağbet var. Özellikle Doğuda HDP’den bize büyük talep var. Urfa’dan 400 kişi partimize katıldı” dedi.

 “VATAN VE ÜRETİM İÇİN VATAN PARTİSİ’NE ÜYE OL!”

Vatan bütünlüğünün sağlanması için yeni bir proje başlattıklarını dile getiren Yavuz; “Değerli Vatandaşlarımız, zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zorlukları büyük çözümlerle aşmak günün görevidir. Ülkemiz, vatan bütünlüğünü sağlamak ve üretim ekonomisine geçmek için tarihi bir fırsat dönemine girmiştir. Milletçe doğru kararlar vereceğiz. Cesur olacağız. O zaman geleceğimiz aydınlıktır. Vatan Partisi, zorlukları yenme ve aydığınlığa çıkma mücadelesinde Türkiye'nin önünü açıyor. Silivri duvarlarını yıktık. Ermeni Soykırımı yalanını bitirdik. PKK ve FETÖ terör örgütlerine karşı mücadelede doğru çözümleri belirle dik ve her zaman ön cephede olduk. Her yerde ve her zaman Emeği savunduk. Ülkemizin güvenliği ve Üretim Ekonomisi için çözümler ürettik. Görev başında olan bir Atatürk Genç ligi yetiştirdik. Halka doğru bilgi taşıyan etkili medya araçları geliştirdik. Halk hareketinde ve devlet yönetiminde tecrübe kazanmış, yedi ateşten geçmiş, namuslu bir kadro yarattık. Milletimizi kucaklayan ve Türkiye'yi komşularıyla ve Asya ülkeleriyle birleştiren siya setlerimiz, ülkemize yol gösteriyor. Vatanı, namusu, emeği savunarak Üretimin ve Vatan Bütünlüğünün kapısını açıyoruz. Değerli Vatandaşlarımız, Ekonomide dışardan para dilenen borçlanma ekonomisinin sonu geldi.

Vatan Partisi çıkış yolunu gösteriyor: Üretici baş tacıdır.

Yatırıma yöneleceğiz, işsizliğe son vereceğiz. Ekmek teknemizi koruyacak ve büyüteceğiz.

Vatan Partisi'nin Üretim Devrimi Program Türkiye'nin önündeki biricik çözümdür.

İşçi ve çiftçiden esnaf, sanayici ve tüccara kadar bütün üretenleri seferber edecek ve üretim devrimini başaracağız.

Kamu önderliğinde, planlı, karma ekonomiyle halkı zenginleştireceğiz. Türkiye'yi Avrasya'nın üretim üssü haline getireceğiz Bugünden çalışıyoruz.

Üretim Devrimi ve Türkiye'nin güven için, Türkiye'yi yönetmek için Vatan Partisi sorumluluk üstlenmeye hazırdır.

Vatan Partisi'nin zamanı gelmiştir.

Vatan Partisi'ne üye olmanın zamanı gelmiştir.

Türkiye'nin aydınlık geleceğine emek menin zamanı gelmiştir.

Milletimizi Vatan Partisi'nde birleştirmenin zamanı gelmiştir!

Türk Milletinin değerli öncüleri,

Tarihi fırsat çağında Vatan bizden görev bekler.

Vatan Partisi'ne üye ol!

Zorlukları birlikte yenmek için Bir adım öne çık.

Vatan Partisi'ne üye ol!

Millet bizden çözüm bekler.

Umut taşımak için

Vatan Partisi'ne üye ol!

Çocuklarımız ekmek bekler.

Ekmek teknesini korumak için

Üreten, sağlıklı Türkiye için

Vatan Partisi'ne üye ol!” dedi.