Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, mahalle mahalle gezerek bir taraftan Mahalle Meclislerinde halkımızla buluşurken, diğer taraftan her hafta düzenlediği Halk Günleri’ni de aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Başkan Uğurlu, her hafta düzenli olarak yapılan görüşmeler aracılığıyla, bugüne kadar kendisini makamında ziyaret eden binlerce vatandaşın talebini dinleyerek çözüm üretti.

Karaman Belediyesi, katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Halk Günü’nde vatandaşları makamında kabul ederek tek tek onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Uğurlu, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için ilgili müdürlere gerekli talimatları vererek vatandaşların sorunlarını imkânlar dâhilinde çözüme kavuşturuyor. 

Vatandaşın Sorunu Bizim Sorunumuz
Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Mahalle Meclisi ve Halk Günü toplantılarıyla vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşma fırsatı bulduklarını söyledi. İmkânlar dâhilinde tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olduklarını belirten Belediye Başkanı Uğurlu: “Karamanlı hemşehrilerimle sürekli buluşup onların her türlü sıkıntı ve taleplerini dinliyoruz. Elimizden geldiğince, istek ve şikâyetlerini ileten insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü tüm vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bugüne kadar biz bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Kâmil Uğurlu: “Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.