Konarlı  mesajında; “05.12.2012 tarihinden itibaren yaklaşık 2,5  yıldır hizmet ettiğim Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevinden  Ankara Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak atanmam sebebiyle ayrılıyorum. Görev yaptığım süre içinde Karaman İlinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Teşkilatı  görev tanımlarında bulunan tüm iş ve işlemlerde İl Müdürlüğünde görev yapan takım arkadaşlarımla birlikte  elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.

Makamlar ve mevkiler geçici, kurulan sitemler daima kalıcıdır, görevlerden ayrılmak zor ancak herkesle iyi ayrılmak daha zor diye düşünüyorum. Umarım bu kısa çalışma süresi içinde kimseyi kırmamışımdır. Karaman’da görev yaptığım süre içinde çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kazanmamın  yanında, yaptığım görev ilin sanayisine katkı sağlama şansını en üst düzeyde sunmuş ve çalışma hayatıma tecrübe anlamında çok önemli değerler katmıştır. Bu anlamda birikimlerinden yararlandığım tüm dostlarıma teşekkür ederken birlikte çalıştığımız süre içerisinde bilerek ya da farkında olmadan kırdığım, üzdüğüm, incittiğim herkesten affımı istirham ediyorum.

Karamanda bulunduğum hizmet süresi içerisinde Karaman ilimize verdiğimiz hizmet ve projelerimizde bize her zaman destek olan Bakanımıza, Milletvekilimize, Valimize, Belediye Başkanımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum örgütlerine, sanayici işadamlarına ve esnaflarımıza, basın mensuplarına ve değerli Karaman halkımıza çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür eder, huzurlu, sağlıklı ve başarı dolu günler dilerim. Herkese hakkımı helal ediyor ve herkesten helallik diliyorum”dedi.