Mart ayında Karaman'da hizmete açılan Velbesa Kahvaltı salonu, Ramazan ayına özel et yemekleri, sebze yemekleri, özel kahvaltı menüleri, taş fırın tava çeşitleri, börek çeşitleri, çorba ve atıştırmalıklar ile Ramazan ayında da Karaman halkına hizmet verecek.

Özel iftar menülerinde zeytinyağlı sarma, meze çeşitleri ve tatlı çeşitlerinin ikram olduğu Velbesa Kahvaltı salonu; 0-7 yaş arası çocuklar için ücretsiz olup, çocuk oyun alanı mevcuttur. Toplamda 130 kişilik kapasitesi ile Ramazan ayı boyunca iftar zamanı, sahur zamanı ve sabahları (7/24 saat) açık olacaktır.

Toplu davet, toplantı vb. gibi gruplar için ideal bir mekan olan Velbesa Kahvaltı Salonu temiz ve hijyenik ortamda müşteri memnuniyeti odaklı ve lezzetli yemekleri ile hem göze hem de mideye hitap ediyor. Hızlı ve sıcak servislerinin yanı sıra güler yüzlü personeli ile Ramazan ayının manevi hazzını yaşatacak en güzel iftar sofraları ve Ramazan ayının manevi anlamına uygun olan müzikleri ile Karaman halkına en iyi şekilde hizmet edecek.

Adres: Şimşek Prestij Konutları Altı, Merkez/Karaman

Tel: 0338 213 69 69