Merkezi Ankara’da bulunan Karaman Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (KAREV) yapılan yönetim kurulu toplantısında öğrencilere yönelik kararlar aldı. Gerçekleşen toplantıda 2021-2022 eğitim döneminde 100 öğrenciye aylık 500 TL burs verilmesi yönünde karar alınırken, ayrıca öğrencilerin barınma sıkıntısıyla ilgili olarakta gayrimenkul satın alınarak çözüm üretileceği açıklandı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan KAREV Başkanı Veli Bozkır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfımızın 23 Eylül 2021 Perşembe günü yaptığımız Yönetim Kurulu toplantısında öğrencilere yönelik önemli kararlar aldık. 1. 2021-2022 eğitim döneminde 100 öğrenciye aylık 500 TL burs verilecek. Üniversite eğitimine yeni başlayacak öğrencilerimizin her yıl artan bir şekilde yaşadıkları barınma sorununun bu yıl çok daha fazla olması vakfımıza özellikle son bir haftada en az 30 öğrencinin ve ailenin barınma sorunlarına yardımcı olmamız yönündeki taleplerine karşılık, öğrencilerin barınma sorununa köklü çözüm üretmek için KAREV olarak gayrimenkul satın alınması kararı alınmıştır. Hep birlikte başaracağız.”