Karaman Mali Müşavirler Odası koordinatörlüğünde Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Karaman Ziraat Odasının ortaklaşa düzenleyecekleri Gelir İdaresi Başkanlığı ve SGK Uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı 6736 Sayılı Kanun Kapsamında, “Vergi ve SGK Borçlarının Yeniden Yapılandırılması” konulu bilgilendirme toplantısı yapılacak.

KTSO Başkanı Toktay'dan Açıklama

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 Sayılı Kanun” kapsamında toplantı düzenleneceğini bildirerek üyelerine seslendi.
Toktay yaptığı açıklamasında;

“Karaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile Karaman Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Karaman Ziraat Odası'nın da katılımlarıyla, Gelir İdaresi Başkanlığı ve SGK Uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı 6736 Sayılı kanun kapsamında “Vergi ve SGK Borçlarının Yeniden Yapılandırılması” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Vergi, sosyal güvenlik prim borçlarının yeniden yapılandırma işlemlerine ilişkin sorularınızı ilgili kamu kurumlarının yetkililerine doğrudan sorma fırsatı bulacağınız söz konusu toplantı 23 Eylül 2016 Cuma Günü Saat 14.00 de Pirireis Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenecektir. Toplantıya tüm üyelerimiz davetlidir.” dedi.

Tüm STK, Esnaf ve Sanayiciler davetlidir.

Tarih: 23 Eylül 2016 Cuma Günü Saat 14.00

Yer: Piri Reis Kültür Merkezi Konferans Salonu

KARAMAN MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

Mehmet Güneş DİNÇER         Okhan Tolga SAYAN                 
Oda Sekreteri                          Oda Başkanı