ARTIK 65 YAŞ VE ÜZERİ VATANDAŞLARIMIZ BELEDİYE OTOBÜSLERİNİ ÜCRETSİZ BİNEBİLECEKLER.

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, 65 yaş ve üzeri vatandaşların ulaşımdan ücretsiz yararlanma çalışmasını hayata geçirdiklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği 65 yaş ve üzeri vatandaşların ulaşımdan ücretsiz yararlanma çalışmasının, 2014 Bütçe görüşmelerinde yer alan ve Belediye Meclisi’nden geçen kararla, 1 Ocak 2014 Çarşamba günü itibariyle Karaman’da hayata geçirileceğini açıkladı.

Uygulama 1 Ocak’ta Başlıyor

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’dan ulaşımda sevindiren haber geldi. Başkan Uğurlu: “% 40 - % 69 arası engelliler ile evli olmayan şehit ve gazi yakınları 25 yaşına kadar ulaşımdan ücretsiz olarak yararlanabiliyorlardı. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen 65 yaş ve üzeri vatandaşların ücretsiz seyahat etmelerine imkân sağlayan düzenleme ile bizde Belediye Meclisimizde bu yönde karar aldık. 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız, kimliklerini göstererek Belediye otobüslerinde ücretsiz olarak seyahat edebilecekler. Yeni uygulama şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.