Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, Yaşlılar Haftası nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajda, “Gökyüzünden başımıza sağanak sağanak bela ve musibet yağmıyorsa şayet, bunun sebebi yaşlılarımızdır. Onların masumiyeti ve dualarıdır” diyerek yaşlılarımıza verilmesi gereken değeri belirtirken, ortaya koyacakları projelerle de yaşlılarımıza mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir şehir sunacaklarını ifade etti.
Kalaycı yayınladığı mesajda;
“Hayattan yaş almış tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyorum. Hazreti Peygamberimiz bir hadislerinde, “Yaşlılarınız olmasaydı bela ve musibetler üzerinize sağanak sağanak yağardı” diye buyurmuşlardır. Hem dinimizde hem de törelerimizde yaşlılarımızın, ulularımızın yeri çok farklıdır. Onları çok önemsiyoruz. Yalnızlık hissine kapılmalarını istemiyoruz. İhtiyarlık bir misafirdir. Onu iyi ağırlamak gerekir derler. Biz de bu konuda yaşlılarımıza elimizden gelen her türlü destek ve imkânı sunacağız.

Karamanımızı herkes için yaşanabilen bir huzur şehri haline getirebilmek amacıyla hazırladığımız projeleri birer birer hayata geçireceğiz. Yaşlı insanlarımız için de şehrimizi kolay erişilebilir bir konuma taşıyacağız. Huzurlu Yaşam Merkezi ve Huzur Bahçelerini hizmete açacağız. Çarşıda, hastanede işi olan fakat ulaşım imkânı olmayan yaşlılarımız için Huzur Taksi uygulamasını hayata geçireceğiz. Çalışmalarımızla birlikte Karaman gerçek manada bir “Yaşlı Dostu Şehir” haline gelecektir. Ben bütün yaşlılarımızın bu özel günlerini tekraren kutluyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” dedi.