Yeni Başkan Özdoğru mesajında; Kıymetli hemşerilerim sizleri hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Ben ve teşkilatım partimiz üzerinden Ülkemize ve bu kutlu şehire hizmet etmekten büyük bir kıvanç ve onur duyuyoruz. Bizim bütün çalışmalarımız bu güzel şehrimizin emektar halkının ihtiyaç ve isteklerini karşılamak içindir. Gerek köylerdeki gerekse ilçeler ve beldelerdeki hemşerilerimize daha yüksek yaşam kalitesi ve sosyal imkânlar sunabilmek amacı ile gece gündüz çalışacağız.

Tarihi ve milli şuurumuzla şehrimizin gençlerine daha sosyal bir yaşam ve daha nezih iş imkânları sunmayıda hedefliyoruz. Bu kadim şehri hak ettiği yüksek mevkilere getirmeye talibiz. Siz değerli hemşerilerimize birer hizmetkâr olmayı talep ediyoruz. Şehrimizde tarım, sanayi, kültür ve sanat, eğitim ve sağlığa dair yapılabilecek en güzel ne varsa bu hizmetlerin planlarını şimdiden hazırlıyoruz.

Kıymetli hemşerilerim daha adil daha yaşanabilir daha güzel bir Karaman için birlikte çalışmaya sizleri de davet ediyorum. Daha aydınlık yarınlar için, huzur ve Refah için desteklerinizi talep ediyorum. Sizlerle bu şehir için çalışmak bizleri ziyadesiyle onure edecektir. Görevimizin ve çalışmalarımızın hayırlar getirmesi temennileri ile sizleri Allaha emanet ediyorum” dedi.