Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Sorumlusu Mustafa Sarı,  İl Başkanı Ahmet Taşkıran, İl STK Başkanı Serdar Kanat, İl Eğitim Başkanı Mustafa Yeşil, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kalçık, ilimizi 3. Lig birinci grupta temsil eden Karaman Belediyespor’un antrenmanlarını yaptığı tesisleri ziyaret ederek futbolcu ve yöneticilerle bir araya geldi.

Antrenmanlarını sürdürdüğü tesislerde futbolcularla bir süre sohbet eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Taşkıran, baklava ikramında bulunduğu Karaman Belediyesporlu oyunculara ligde verdikleri mücadelelerinde başarılar dileyerek ilimizi temsil eden ve şampiyonluk parolasıyla yola çıkan futbol takımımızı üst liglerde görmeyi arzuladıklarını söyledi.

Taşkıran, siz değerli futbolcu ve teknik ekibimiz ilimizin ismini en güzel şekilde duyurdukları için kendilerine teşekkür etti. Taşkıran: “Sizler z kuşağı dediğimiz geleceğimizin teminatı olan gençlerimize en güzel örneksiniz. İlimizin adını en güzel yerlere taşıyacağınızdan hiç kuşkumuz yoktur. Her daim yanınızdayız ve sizinleyiz.” dedi.