Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yaptığı operasyona destek olmak amacıyla tüm yurtta halkımız destek verirken, Karaman’ın yerli markası olan YHM Alışveriş Merkezide geçtiğimiz hafta bir kampanya başlattı.

“Yünler Bizden, Örmesi Sizden” kampanyası ile kadınlara ücretsiz yün iplik dağıtan YHM yaklaşık 2 hafta sonra örülen bini aşkın atkı ve boyunluğu dün İl Jandarma komutanı Jandarma Albay İlhan Şen’e teslim etti.

YHM Yönetim Kurulu üyesi Hacı Binarbaşı, yapılan bu kampanyanın örnek olması açısından öncülük yaptıklarını belirtti. Hacı Binarbaşı; “ Kahraman askerimiz cephede hainlerle savaşırken ve canını ortaya koyarken bu soğuk kış ayında biz ne yapabiliriz düşüncesiyle bu kampanyayı başlattık. Kahraman Türk halkı dün Kurtuluş savaşında nasıl kenetlendiyse bugünde aynı şuur içerisinde olduğunu tüm dünyaya göstermek istiyoruz. Biz halkımıza ip dağıttık halkımızın kahraman kadınları da o iplerle boyunluk ve atkı yaptılar. İşin doğrusu bu kadar ilgi olacağını tahmin etmiyorduk Allah’a şükürler olsun ki bugün koliler dolusu atkıları komutanımıza teslim edeceğiz. Bu noktada Karaman halkımıza verdiği destekten dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

YHM’nin başlattığı kampanyadan dolayı mutlu olduklarını belirten İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, YHM Yönetim kurulu üyesi Hacı Binarbaşı ve Mehmet Binarbaşı’na teşekkür ederek atkı ve boyunlukları teslim aldı.