Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Karaman Şube Başkanlığı tarafından Polisevinde kahvaltı programı düzenlendi.

Düzenlenen programa, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Baro Başkanı Av. Oktay Yılmaz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu, Harani Şirketler Grubu Ahmet Harani, Anadolu Sevgi Yumağı Şirketler Grubu Mehmet Demirci, Danış Şirketler Grubu Mustafa Danış ve Türk Ocakları Başkanı Yunus Turan, Soyçolak Şirketler Grubu Mehmet Çolak, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Programda selamla konuşması yapan Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Karaman Şube Başkanı Hüsamettin Yıldırım:

“Derneğimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde tek milli ve yerli bir dernek olmakla birlikte 1948 yılında İstanbul merkezli kurulmuş, Türkiye genelinde 43 şube başkanlığına sahip olarak aktif ve faal bir şekilde Kuvâ-yi Milliye ruhuyla devletiyle bir ve bütün bir şekilde çalışmalarına ve faaliyetlerine devam etmektedir. Derneğimiz 1960 yılında Meclis kararıyla Türkiye ve Kamu Yararına Çalışan Dernek unvanını almıştır. Yakın bir zaman içerisinde 1 Aralık 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığımız, Emniyet Genel Müdürlüğümüz, Jandarma Genel Komutanlığımız, Polis Akademisi, Sahil Güvenlik Komutanlığının katılımıyla Ankara’da düzenlenen çok kapsamlı 3 günlük toplantıya şube başkanlığımız olarak katılım sağlanmıştır. Bu çalışmada 3600 ek gösterge ile ilgili olarak derneğimizin düşünceleri tüm ayrıntılarıyla sunulmuştur.  Yapılan görüşmelere istinaden 2022 yılı içerisinde verilen müjde yerine getirilecektir. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur. Dernek olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. 43 şubemizin çoğunluğu genel merkezimizin mülkiyeti olarak hizmet vermektedir. Bizler Karaman olarak şuanda 74 üyeye sahip bir şube başkanlığıyız. 100 ve üzeri üyeye sahip olduğumuz zaman genel merkez tarafından hizmet binamızın kendi mülkiyetimiz olarak faaliyete geçirileceği bir gerçektir. Ayrıca genel merkezin huzurevi projesi, öğrenci evi projesi ve emekli üyelere yönelik misafirhane projeleri zaman içerisinde yerine getirilecektir” dedi.

Programın son kısmında ise vermiş oldukları desteklerden dolayı İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Baro Başkanı Av. Oktay Yılmaz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu, Harani Şirketler Grubu Ahmet Harani, Anadolu Sevgi Yumağı Şirketler Grubu Mehmet Demirci, Danış Şirketler Grubu Mustafa Danış ve Türk Ocakları Başkanı Yunus Turan ve Soyçolak Şirketler Grubu Mehmet Çolak’a plaket takdim edildi.

Ayrıca; tüm katılımcılara ve Karaman Polisevi personeline teşekkür edilerek program sona erdi.