Bifa A.Ş. ve bağlı kurumlarında, her yıl tüm çalışanlar ile tek tek tokalaşmak, herkese bayram harçlığı ve hediye ile tebessüm etmek, bayramlarını kutlamak, merhum Yılmaz Babaoğlu’ndan kalan bir emanetti. Pandeminin etkisiyle yaklaşık 3 yıldır yüz yüze gerçekleşmeyen bu gelenek, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu tarafından tekrar gerçekleşti.

Özel Babaoğlu Eğitim Kurumlarındaki bayramlaşma törenine yönetim kurulu üyeleri Nazlı Babaoğlu ve Aslı Babaoğlu ile birlikte katılan Necati Babaoğlu, yerleşkedeki yöneticiler, öğretmenler ve tüm çalışanlarla bayramlaştı. Yüzden fazla çalışanla bir araya gelen Necati Babaoğlu: “Pandemiden dolayı yaşam tarzımızın değişmesi, kültürel etkinliklerimize de etki etmeye başlamıştı. Dolayısıyla geleneklerimizi de yerine getiremez olmuştuk. Ancak gelinen noktada pandeminin etkisini kaybetmesiyle bu geleneğimizi yaşatıp Onursal Başkanımız Sayın Yılmaz Babaoğlu’nun izinden gitmeye devam ediyoruz. Sizler de okullarımızda öğretmenler olarak iyi bir dönem geçirdiniz. Başarılarınızın devamını dilemekle birlikte, sizlerin gençlerimize, çocuklarımıza ve gelecek nesillere kültürümüzü, geleneklerimizi ve değerlerimizi aktaracağınızdan şüphemiz yok. Herkesin bayramını kutlarken, birlikte nice bayramlar geçirmeyi temenni ederim.” dedi.

Özel Babaoğlu Eğitim Kurumlarındaki bayramlaşma töreni, yerleşkenin gezilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.