Karaman Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda sürdürülen çalışmalar kapsamında, Başakşehir Mahallesi (2. Toki) yoluna kaldırım ve kilitli parke döşeniyor.
Mevsim şartlarınında çalışmaya elverişli devam etmesi ile belediyeye bağlı ekipler, 2. Toki yolunda kaldırım çalışması yapıyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasından 2. Toki’ye giden yolun her iki tarafı kilitli taşlarla döşenirken, çalışmalar tamamlandığında, yol daha modern ve kullanışlı bir hale gelecek.

Başkan Uğurlu ; “Tüm İmkanlarımızla Hizmet Etmeye Devam Ediyoruz”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu: “Yol yapım ve kaldırım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Karamanımızı daha modern bir hale getirmek için bütün imkanlarımızla hizmet etmeye devam ediyoruz. Mevsim şartlarının da elverişli bir şekilde devam etmesi neticesinde şehrin bir çok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. 2. Toki olarak bilinen Başakşehir Mahallesinin ihtiyacı olan yol ve kaldırım çalışmalarına başladık ve kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Bu güzergâhta daha önce kaldırım yoktu. Bu önemli yolun her iki tarafınada kaldırım yapıyoruz. Daha sonra kaliteli bir asfalt sereceğiz. Vatandaşlarımız daha kullanışlı bir yola kavuşacak.”