Yunuskent Mahallesi Muhtarı Hacı İbrahim Aköz geçirdiği kalp krizi sonrası 25 Aralık 2015 Cuma günü vefat etmişti. Bunun üzerine seçime giden Yunuskent Mahallesi yeni muhtar adaylarını çıkarmaya başladı. Muhtarlık adaylığını açıklayan ilk isim Ahmet Ali Ünüvar oldu.
Kendini anlatan Muhtar adayı Ahmet Ali Ünüvar; “Karaman ili Aşağı Akın köyü 1957 yılı doğumluyum.
İlk Okulu Aşağı Akın köyünde Orta Okul ve Liseyi Karaman ilinde okudum. Üniversiteyi 1979 da Selçuk Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümünü bitirdim. Aynı yıl Artvin ili Hopa ilcesinde Atatürk Orta Okulunda göreve başladım. Sonra sırasıyla; Yollarbaşı Orta Okulu ve Karaman Lisesi  Hem idarecilik hem matematik Öğretmenliği Bifa Orta Okulu, Yunus Emre Orta Okulu, Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu Dr. Faruk Sükkan İlköğretim Okulu ve Zübeyde Hanım Orta Okulunda Matematik Öğretmenliği yaptım.
Şerefle yürüttüğüm çok sevdiğim mesleğimi 2014 ağustosta noktaladim.1991 yılından beri  (25 yıldır) Yunuskent Mahallesi'nde ikamet etmekteyim. Şimdi bütün bilgi ve birikimimi mahalleme hizmet etmek amacıyla kullanmak için muhtarlığa aday oldum. 5 haziran pazar günü yapılacak olan Yunuskent Mahallesi Muhtarlık seçimlerinde oylarınıza talibim. Hayırlara vesile olması dileğiyle.” dedi.