AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, yeni bir Yozgat, yaşanabilir bir Yozgat içlin yola çıktıklarını söyledi.

Hayri İnal Konağında mahalle muhtarları ile bir toplantı yapan Milletvekili Başer, mahallelerin sorunlarını dinleyerek çözümleri noktasında girişimlerde bulunulacağını belirtti. Milletvekili Başer, AK Parti’nin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın nasıl ki yeni bir Türkiye, yaşanabilir bir Türkiye diye yola çıkmışsa, kendilerinin de yeni bir Yozgat, yaşanabilir bir Yozgat için bu yola çıktıklarını ifade ederek, “Biz Yozgatlıyız, Yozgat’ın menfaatleri için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Bunu da mahalle muhtarları olarak sizlerle beraber yapıyoruz ve yapacağız. Gerek geçen iki dönem belediye başkanlığı yapmış arkadaşımızla, gerekse bu dönem belediye başkanı seçilen arkadaşımızla Yozgat’ın daha iyi yerlere gelmesi için çalıştık. Geçmiş iki dönemde yapılan hizmetlerin üzerine katlayarak bu dönemde de hizmetlerimiz durmaksızın devam ediyor” dedi.

Yozgat’a yatırımcı çekmek için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Milletvekili Başer, “Yozgat’a yatırımcı çekmeye çalışıyoruz. Görüşmelerimizde yatırımcılar bize havaalanı, demir yolu ve kara ulaşımının nasıl olduğunu soruyor. Havaalanı ve demiryolu olmadığı için yatırımcılarda haliyle Yozgat’ı tercih etmiyor. Yatırımcıları Yozgat’a çekmek için ise yoğun bir gayret içerisine girdik. Havaalanı projesini 2015 yatırım planına aldırdık. Hızlı trenle alakalı çalışmaların hızlandırılması için girişimlerde bulunduk. İkinci bir Organize Sanayi Bölgesi için söz aldık. İnşallah ikinci OSB hem Havaalanı’na, hem de hızlı tren güzergâhına yakın bir mevkide olacak. Ben inanıyorum ki, havaalanı ve hızlı tren faaliyete geçtikten sonra yapılacak olan ikinci OSB yüzde 100’lük bir doluluk oranına ulaşacak. Teşvikimizin de uygun olmasından dolayı yatırımcıların ilk tercih edeceği yer Yozgat olacak” diye konuştu.

Birilerinin AK Parti Kurucu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti’ye atıp tutarak oy toplama peşinde olduklarını belirten Milletvekili Başer, “Birileri çıkıp adam gibi oy isteme yerine karalama kampanyaları düzenleyerek, gerek AK Parti Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, gerek Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, gerekse AK Partiye ithamlarda bulunarak oy toplama peşindeler. Ama biz onlar gibi değiliz. Adam gibi çıkar oyumuzu isteriz. Kimseye ne atarız, ne tutarız nede küfrederiz” şeklinde konuştu.

PARALEL YAPI İLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Paralel yapıya yönelik mücadelenin devam ettiğini hatırlatan Başer, “Ülkemiz üzerinde karanlık oyunlar çeviren ve halen çevirmeye çalışan paralel yapıyla mücadelemizde en ufak bir sapma yok. İlk günkü gibi bu paralel yapı ile mücadelemiz devam ediyor ve edecek. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi inlerine gireceğiz. Tüm yapılanmalarını, tüm oyunlarını, tüm planlarını bozana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti bir bütünüdür ve bu bütünlüğü bozmak isteyen hiçbir yapıya, hiçbir örgüte müsaade etmeyeceğiz. Bizim tanıdığımız en büyük güç milletin gücüdür. Milletin gücünden başka hiçbir güç bizi yolumuzdan alı koyamaz” ifadelerini kullandı.