Yozgat Türk Telekom Müdürlüğü ile yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Akdağmadeni Atatürk İlkokuluna 20 bilgisayar hediye etti.

Akdağmadeni Atatürk İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen bilgisayar dağıtım törenine, Akdağmadeni Kaymakamı Ahmet Yıldız, Türk Telekom Yozgat İl Müdürü Yusuf Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Karadağ, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Dağıtım töreninde konuşan Akdağmadeni Kaymakamı Yıldız, Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürleriyle yapılan toplantılar sonrası ilçe ve köylerde eğitim veren okulların eksikliklerin giderilmesi için bir çalışma programı başlattıklarını belirterek, “ Okula hediye edilen bilgisayarların verimli kullanılarak öğrencilere maksimum fayda sağlanacağına inanıyorum. Okullarımıza bilgisayar hediye eden kurum ve şahıslara teşekkür ediyorum” dedi.

Yozgat Türk Telekom İl Müdürü Yusuf Kaplan da eğitim gören çocukların teknolojiyi etkin ve verimli kullanabilmesi için okullara destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek, "İlimizin gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu amaçla başta milli eğitim camiası başta olmak üzere tüm kurum, kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bilgisayarların okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum " diye konuştu.