Yozgat’ın Akdağmadeni ilçe belediyesi tarafından 200 dönüm üzerine yapılan Tekke Mesire Alanı Projesi, Seyrantepe Mahallesi Parkı ve Yeni Hastane yol düzenleme çalışmaları sürüyor.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Akdağmadeni ilçesinde belediye hizmetlerinin yanı sıra, ilçeye kazandırılan devlet yatırımların da hızla sürdüğünü söyledi. Eğitim alanında ilçedeki tüm okulların yenilendiğini 4 yıllık Sağlık Yüksek Okulu hizmet binası da tamamlanmak üzere olduğunu vurgulayan Daştan, “ Sağlık alanında ilçemize kazandırılan yeni devlet hastanesi de bu yatırımlardan bir tanesi 50 yatak kapasiteli beş yıldızlı otel konforunda bir hastane ve en kısa zaman içerisinde halkımıza hizmet sunulacaktır. Bu kapsamda belediye olarak da Gültepe mahallesinde bulunan yeni hastane yolunu ve mahalle aralarında bulunan bütün ara yolların düzenlemesi tamamlandı” dedi.

Tekke Mesire Alanı Projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Başkan Daştan,” 200 bin metre kare alana sahip olan ilçemize hakim bir noktada bulunan ve yıllardan beri atıl vaziyette duran bölgeyi yapılan büyük bir projeyle İlçemize kazandırıyoruz. İçerisinde piknik alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolu bulunan projeyle birlikte halkımızda bu bölgede İlçemizin eşsiz manzarasıyla güzel vakitler geçirecektir. Ayrıca Seyrantepe Mahallesinde TOKİ konutları yanında 5 dönüm alanda başka bir parkımızı da halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.