Yozgat İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım Sorgun’a bağlı Aşağı Cumafakılı köyünde şehit Hamza Uludağ’ın babasının cenazesine katıldı.

Yozgat İl Jandarma Komutan Albay Selçuk Yıldırım, 1989 yılının şubat ayında Şırnak’ta şehit düşen Hamza Uludağ’ın babası İsmail Uludağ’ın (80) cenazesine katıldı.

Köy Muhtarı Yakup Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Albay Selçuk Yıldırım’ın çok duyarlı bir davranış sergileyerek köylerindeki cenazeye katılımlarının kendilerini çok duygulandırdığını söyledi. Yılmaz, “Köyümüzde iki şehidimiz var. Hamza, 1989 yılında Şırnak’ta şehit düşen ilk kardeşimizdir. Bir diğeri ise 1996 yılında Tunceli’nde teröristlerce şehit edilen Resul Elhan’dır. Bu iki şehidimize Allahtan rahmet diliyorum. Şehidimiz Hamza Uladağ’ın babası İsmail Uludağ bugün hayatını kaybetti. Bunu haber alan İl Jandarma Alay Komutanımız da cenazeye katıldı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İsmail Uludağ’ın cenazesi köy camisinde kılınan öğle namazını takiben Aşağı Cumafakılı köyü mezarlığında toprağa verildi.