Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. İsmail Kurca, 8-14 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla devlet hastanesi çocuk servisinde yatan hastalara kitap hediye etti.

Genel Sekreter Dr. Kurca, beraberinde İdari Hizmetler Başkanı Ahmet Uslu ile Yozgat Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta ve hasta yakınlarının sorun ve isteklerini dinleyen Kurca, daha sonra hastanede yatan hastalara kitap hediye etti.

Dr. Kurca, Dünya Çocuk Kitapları Haftası sebebiyle okumanın önemine dikkat çekmek için hasta çocuklara kitap dağıttıklarını belirterek, “Çocuklarımız yarınlarımızdır. Kitap okumanın birçok problemi çözdüğünü, psikolojik rahatlık sağladığını, en yakın ve en sadık dost olduğunu hepimiz biliriz. Bizler yönetici olarak hastalarımızın ruhsal ve bedenen bütüncül yaklaşımla iyilik hali için çaba harcamaktayız. Hastalarımızın günlük yaşamlarında yapmış oldukları aktiviteleri desteklemek amaçlarımız arasındadır” dedi.