Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, Esenli Bilal Şahin İlk ve Ortaokulu Basketbol takımına spor malzemesi yardımında bulundu.

Esenli Bilal Şahin Spor salonunda düzenlenen spor malzemesi yardımı programına Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Başol, Okul Müdürü Nuri Yeşilay, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin beyin Yozgat eğitimine büyük katkı sağladığını belirterek, “Milli eğitim müdürlüğü olarak İş Adamı Bilal Bey’den ne istemişse kabul etti ve yerine getirdi. Yozgat merkez ve köylerinde eğitim alanında olmak üzere çok sayıda hizmetleri bulunmaktadır. Bulunduğunuz okul, spor salonu yine Bilal Bey tarafından yapılmıştır. Okulumuzun bütün ihtiyaçları kendisi tarafından karşılanmaktadır. Bugün de burada öğrencilerimize spor malzemesi yardımında bulundu kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bilal bey’e bir çay ısmarladık, buradaki spor salonunu yaptı. Spor solanı küçük olacaktı yanlışlıkla büyük projeyi sunmuşuz ve bugün okulumuzun çok güzel bir spor salonu olmuş oldu. Öğrencilerimiz beden eğitimi derslerini burada yapıyor, okul takımı burada maçlara hazırlanıyor” dedi.

Esenli Bilal Şahin ilk ve ortaokulunun başarılı bir okul olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Kuş, “Köy okulu olmasına rağmen geçtiğimiz dönem verdiği 20 kişilik mezun öğrenciden ikisi Fen Lisesini kazanmıştır, diğer öğrencilerimiz de yine Anadolu liselerine yerleşmiştir. Bu konuda özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerimize ve bizi eğitimde yalnız bırakmayan Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin beye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’de Allah rızası için doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Şahin, “Milli eğitim müdürümüz ile bir toplantıda bize bir bardak çay ısmarladı ve spor salonu talep ettiler, bizde müdür beyi kırmadık ve spor salonunu yaptık. Eğitim sadece milli eğitimi ilgilendiren bir konu değil, sanayici, iş adamı, sivil toplum kuruluşlarını, herkesi ilgilendiren bir konudur. Biz de elimizden geldiği kadar eğitime destek olmaya çalışıyoruz. İş adamı olarak bizim görevimiz eğitime destek olmak, milli eğitim ve öğretmenlerimizin görevi ise çocuklarımıza en iyi eğitimi sağlamaktır” diye konuştu.

Esenli Bilal Şahin İlk ve Ortaokulu Müdürü Nuri Yeşilay’da desteklerinden dolayı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’e teşekkür etti.

Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, öğrencilere spor malzemesi yardımında bulunurken, öğretmenlere de çeşitli hediyeler takdim etti.