Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Yozgat Üniversiteliler Derneği, Pazar günü Ankara’da bulunan Yozgatlılları bir araya getirecek.

Yozgat Üniversiteliler Derneği Ankara Şube Temsilcisi Cansu Ayrancı, Ankara Yozgatlılar Federasyonunda pazar günü saat 18:00 de Ankara’da bulunan üniversitelerin birlik ve beraberlik gecesi düzenleyeceklerini söyledi. Dernek temsilcisi Cansu Ayrancı, Hacettepe Üniversitesi Temsilcisi Gülpınar Yorulmazel ve Gazi Üniversitesi Temsilcisi Aybüke Yancıoğlu ile birlikte Anraka’da bulunan Yozgatlı bürokrat, iş adamı ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek geceye davet etti.

Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Çelik’i ziyaret ederek programa davet Ayrancı, amaçlarının Ankara’da bulunan üniversite öğrencilerini bir araya toplayarak birlik ve dayanışmayı sağlamak olduğunu söyledi. Ayranı, bu toplantıya öğrencilerin yanında bürokrat, iş adamı ve sivil toplum örgüt temsilcilerini de davet ettiklerini kaydetti.

Yozgat Üniversiteliler Derneği temsilcilerine teşekkür eden ve her turlu destek vereceğini belirten Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Dernek Başkanı Çelik, “ İş adamları ve sivil toplum örgütlerinin bu tür etkinliklere ve üniversite öğrencilerine sahip çıkması gerekir. Çünkü gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bu tür etkinlikler, birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olmaktadır” dedi.