Bugün itibariyle, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuş bulunmaktayım.
Üniversiteye başlamam o kadar kolay olmadı. Bırakın gitmek istiyorsa gitsin, nede olsa yapamayacağını anlayınca kendisi bırakacak diyerek modumu düşürmeye çalıştılar. Umutsuzluğa düştüğümde ayağa daha güçlü kalktım. Bazen oturup ağladım, ben neden yapamıyorum, mezun olamayacağım, bu okul bitmeyecek dediğim zamanlar oldu. Zahmet olmadan rahmet olmaz. Zamanında o kadar zahmet çektim kandil günü rabbim rahmetini verdi. 4 yılda geliştim, yeni arkadaşlıklar, dostluklar kurdum. Unutamayacağım güzel anılar biriktirdim. Bu hayatta şunu öğrendim; Her şeyden önce senin mutluluğunla mutlu olan, üzüldüğünde de seninle üzülen insanların önemini gördüm. Ben üniversiteyi dolu dolu yaşadım. Hiç keşkelerim olmadı, iyi ki bunu da yaptım dedim.
Yeri geldi ağladım, yeri geldi güldüm, acısıyla tatlısıyla 4 yılı geride bıraktım. Benim buralara gelmemde emeği olan başta aileme, hocalarıma, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.