AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek ve Yönetim Kurulu Üyesi Canbaş ile birlikte Zonguldak’ta çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Zonguldak’ın Devrek ilçesi AK Parti ilçe Başkanı Serdar Kelebek, Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Canbaş ve Koyun Keçi Birliği Başkanı Aziz Karakurt tarafından Zonguldak Tarım İl Müdürü Necmi Çelik’e ve Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel’e nezaket ziyareti gerçekleştirildi. Düzenlenen ziyaretle ilgili bilgi veren Devrek AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek,” Arkadaşlarımızla birlikte Orman Bölge Müdürü ve il Tarım Müdürümüze ziyaretler düzenledik. İl Tarım Müdürümüz ile yaptığımız görüşmede ilimizde hayvancılığın geldiği nokta ve tarım ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında görüşmelerimiz oldu. İnşallah önümüzdeki günlerde tarım ve hayvancılık konularında da yetkililerle birlikte çiftçilerimize yönelik geniş çaplı brifingler düzenlenecek olan bu brifinglerden sonra ise ilimizde tarım ve hayvancılık alanında yeni yapılanmalar sağlanacağına inanıyorum” dedi.

Daha sonra Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel’i ziyaret eden heyet burada da orman ve köylülerinin sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

FE-