Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından ilçede ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye bot ve mont yardımında bulunuldu.

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Meclis Başkanı Hasan Öztürk, Başkan Vekili Tarık Yazıcı’nın da katılımıyla düzenlenen bir programla 600 mont ve bot ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, okullardaki müdürlerle görüşerek tespit ettikleri ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve mont yardımında bulunduklarını söyledi

Yardımları her yıl arttırmayı hedeflediklerini belirten Ocak, "Her yıl geleneksel olarak eğitim ve öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik bot ve mont yardımlarının dağıtımına bu sene de başlamış bulunuyoruz. Bu yıl 600 ihtiyaç sahibi öğrencimize bot ve mont yardımında bulunduk. Ben bu anlamda bizlere yardımcı olan okullardaki müdürlerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlarımızı her sene arttırarak devam ettirmek istiyoruz. Ben bu vesile ile yeni eğitim ve öğretim yılının müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi hayırlı ve Uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar da bu örnek ve olumlu davranışlarından dolayı Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nı kutladıklarını ifade etti.