DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nde Kazı-Kazan etkinliğiyle yeni yıl hediyeleri sahiplerini bulacak.

Yıl boyunca alışverişi eğlence ile birleştiren ve birbirinden renkli etkinliklere imza atan DemirPark AVM 30 Aralık Salı günü 14.00-17.00 saatleri arasında giriş katında Kazı-Kazan etkinliği düzenleyecek. AVM’deki mağazalardan gün içinde yapılan 50 TL ve üzeri alışverişlerde danışma bankosunda fişlerini onaylatanlar etkinliğe katılma hakkı kazanacaklar.

Ziyaretçilerin katılacağı bu etkinlikte dünyaca ünlü birçok firmadan onlarca hediye kazanma hakkına sahip olacaklar. AVM Yönetimi, “Bunun yanı sıra DemirPark AVM giriş katında 31 Aralık Çarşamba günü saat 17.00 da 20 çiftin katılacağı muhteşem Salsa gösterisiyle 2014’ e şanslı veda etmeye davetlisiniz. DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi olarak yeni yılın sizlere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz”dedi.

DEMİRPARK AVM

Demirpark Alışveriş ve Yaşam merkezi 11.000 m2 alan üzerine kurulu, 55000 m2 kapalı alandan oluşan, Zonguldak şehir Merkezinde konumlu merkez nüfusunun 2,5 katı ziyaretçi alan şehrin ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyor. 4 Otopark,1 ofis ve 5 mağaza katına sahip AVM‘ nin kiralanabilir alanı 21.980 m2. DemirPark ’ta 62 mağaza toplamda 92 kiracısıyla faaliyet sürdürmekte olup ayda ortalama 400 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor.

Yapımı Zonguldak’taki maden sektörünün öncü kuruluşlarından Demir Madencilik A.Ş tarafından gerçekleştirilen DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin açılışı 15 Mart 2009 tarihinde yapıldı. Gayrimenkul hizmetleri ve finansal yönetimde dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan Jones Lang LaSalle tarafından yönetiliyor.

DemirPark AVM, Zonguldak’ın dinamik bir bölgesinde Kozlu-Karadeniz Ereğli-İstanbul yolu üzerinde geçiş yoğunluklu bir noktada kuruldu. Tam karşısında Bülent Ecevit Üniversitesinin olması, projeye ayrı bir önem katıyor. Kentin sosyal ve kültürel hayatının önemli bileşenlerinden biri haline gelen DemirPark AVM Eğlence ve Yaşam Merkezi olmanın yanı sıra, “kentin çarşısı ve sosyal hayatın kalbi” haline geldi.