Devrek Esnaf Odası(DESO) ve Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksek Okulu(BEÜDMYO) tarafından esnaflara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan (DESO)ve (BÜEDMYO) tarafından ilçede çeşitli dallarda faaliyet gösteren esnaflara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Devrek Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen ve çeşitli konularda üç gün sürecek olan bilgilendirme toplantısı ile ilgili davetlilere hitap eden Devrek Esnaf Odası Başkanı İsmet Akdemir, ”Değişen ekonomik ve sosyal çevre koşulları tüm işletmeleri de etkilemektedir. Bir yandan müşteri ihtiyaç ve istekleri diğer yandan teknoloji ve ekonomi işletmeleri daha araştırmacı olmaya, farklı yönetim metotları uygulamaya itmektedir. Farklı pazarlama uygulamaları, etkili iletişim ve müşteri ilişkileri yönetimi özellikle son yıllarda değişime ayak uydurmanın anahtarı olmaktadır. İşte bu nedenlerden dolayı Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile hazırladığımız protokolle siz üyelerimize bu konularda eğitim programı hazırladık. Koordinatörlüğünü DMYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu’nun yaptığı eğitim programında seminerler Öğr. Gör. Afitap Bulut, Öğretim Görevlisi Şule Kıyıcı ve Öğretim Görevlisi Havva Kılıç tarafından siz değerli esnaflarımıza üç gün süreyle çeşitli dallarda bilgilendirme eğitimi verilecektir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi arasında hazırlanan protokolle üyelere yönelik hazırlanan eğitimin koondinatörlüğünü DMYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu yapacak. Toplantıda Öğretim Görevlisi Afitap Bulut tarafından "Müşteri İlişkileri Yönetimi" , Öğretim Görevlisi Havva Kılıç tarafından "Etkili İletişim" ve Öğretim Görevlisi Şule Kıyıcı tarafından da "Pazarlama ve Satış Teknikleri" konularında seminerler düzenlenecek.

Program 27-28 Kasım tarihlerinde yapılacak.