Devrek Baston Üreticilerinin Satış ve Pazarlama Teknikleri Eğitimi ve Online Satış Platformunun Oluşturulması (DEBASP) projesinin eğitim etkinliğinin sona ermesi nedeniyle, eğitime katılanlara sertifikaları verildi.

Başvuru sahibi Devrek Kaymakamlığı’nın olan, Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu, Devrek Köylere Hizmet Götürme Birliği, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası’nın da ortağı olduğu ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı mali destek programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan DEBASP projesinin eğitim etkinliği sonrası düzenlenen toplantıda üç gün süreyle eğitime katılanlara sertifikaları verildi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde organize edilen programla ilgili bilgi veren DMYO Öğretim Görevlisi Şule Kıyıcı, "Proje ekibimiz olarak Haziran 2014’ten bu yana ciddiyetle yürüttüğümüz projemizin temel faaliyetlerinden olan Satış ve Pazarlama Teknikleri Eğitimi’ne katılan ve programı başarıyla tamamlayan kıymetli bastonculara bugün sertifikaları sunulacaktır. Devrek bastoncularımızın en temel sorunları olan pazarlama, satış ve müşteri ilişkileri konularında eğitim alan bastoncularımızın etkili pazarlama faaliyetleri yürütebilmeleri, sürdürebilmeleri ve rekabet edebilirliklerinin arttırılmasını hedefleyen bu programda, bastoncularımız toplam 45 saat eğitim alarak sertifika almaya hak kazanmışlardır. Bundan sonraki etapta bastoncularımız İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından verilecek temel bilgisayar okuryazarlığı eğitimi de alarak, oluşturulacak online satış platformuna kolaylıkla entegre olabileceklerdir. Projemizin başından bu yana bizleri destekleyen Zonguldak Valisi Ali Kaban ve BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel, Eski Devrek Kaymakamı Orhan Yalınız’a ve göreve başlamasından itibaren projemize yoğun ilgi gösteren Devrek Kaymakamı Yakup Güney’e de şükranlarımızı sunarız” diye konuştu.

Ekim ve Kasım aylarında BORAS Eğitim’den Eğitmen Yeliz Akpolat tarafından verilen satış ve pazarlama teknikleri ile müşteri ilişkileri eğitimlerine katılan ve programı tamamlayan bastonculara protokol tarafından sertifikaları takdim edildi.