Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde AK Parti’li Meclis üyesi kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.

Nebioğlu Belediyesi’nde Ak Parti’den Belediye Meclis Üyesi olan 55 yaşındaki Tahir Arslan, Terziler Mahallesinde rahatsızlanması sonucu ilk olarak Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Arslan, yapılan tedavinin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Arslan burada kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybettiği kaydedildi. Arslan’ın cenazesi Nebioğlu beldesine bağlı Terziler Mahallesi’ndeki öğle namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra Nebioğlu beldesi Aile Mezarlığına defnedildi.

Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Tahir Arslan’la ilgili yaptığı açıklamasında, “Nebioğlu belediye meclis üyemiz, yol arkadaşım İbrahim oğlu Tahir Arslan geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip defnedilecektir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, acımız çok büyük ailesine de Allah’tan sabır diliyoruz” dedi.