Özel Level hastanesi 1. yıl dönümünde Kan Transfüzyonu merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışından bu yana bir yıl geçen özel hastanenin Kan transfüzyonu merkezi açılışına Özel Level Hastanesi Başhekimi Okan Biçgi, Doktor Yücel Alagöz, Kızılay Kan Merkezi Dr. Ömer Selim Alan, katıldı.

Açılışta konuşan Özel Level Hastanesi başhekimi Okan Biçgi, “Level hastanesi olarak bizim yıl dönümümüz. 1 yıl oldu hastanemizin açılışından bu yana zorlu dönemler geçirdik zor şartlarda mücadele ettik. Ancak bu arada hastanemizin gelişmesiyle ilgili olarak her türlü teknolojik gelişme olarak her türlü şeyi yapmaya çalıyoruz. En son olarak kan transfüzyonu merkezimizi açılışını ruhsatlandırmasını gerçekleştirdik. Yeni doğan yoğun bakım ünitesinin ruhsatlandırması gerçekleştirmek üzere bebek dostu hastane belgemizi bekliyoruz. Bugün hem hastanemizin kuruluş yıl dönümü hem de transfüzyon merkezimizin açılışı geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından konuşan Dr. Yücel Alagöz, “Transfüzyon merkezi hastanemizin önemli bir ihtiyacını karşılamakta özellikle kanamalı vakalarda bizim için önemli transfüzyon için en büyük desteği Kızılay kan merkezinden alıyoruz. Kızılay kan merkezi sadece bizim için değil Zonguldak ve bölgedeki kamu hastaneleri ve özel hastaneler için aynı zamanda kan ve kan ürünlerinin tedarikçisi durumunda. Bizim kan ürünlerini ilk önce Kızılay kan merkezinde tedarik etme yoluna gidiyoruz. Tam kan anlamında taze kan anlamında transfüzyon merkezimizden de karşılayabileceğiz. Burası hastanemiz için önemli bir ünite konumunda hastaların acil durumlarında kan ihtiyacı durumunda önemli bir ihtiyacı karşılayacak bir ünitemiz hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

Kızılay Kan Merkezi Dr. Ömer Selim Alan, hizmete giren Kan Trafizyonun’un Zonguldak için hayır olmasını dileyerek “Level Hastanesinin transfüzyon merkezinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kızılay olarak biz sadece Zonguldak değil Bartın’daki kamu hastanelerin ve özel hastanelerimizin vatandaşlarımızın ihtiyacı olduğunda yanındayız. Ama burada çok önemli bir kurum Zonguldaklı olarak Zonguldak’ta özel hastane olması ve transfüzyon merkezinin olması hem Zonguldaklı olarak hem Kızılay olarak beni mutlu ediyor. Hocam bahsettiği gibi çok acil durumlarda burada donasyon yaparak değerli hocalarımız vatandaşlarımıza fayda sağlayıp yaşama tutmasını sağlayacaklardır. Ben tekrar bu ünitenin hayırlı olmasını temenni ediyorum ”dedi.