AK Parti Kozlu İlçe Başkanlığında görev dağılımı yapıldı.

29 Kasım 2014 tarihinde yapılan AK Parti Kozlu İlçesi 1.Olağan Kongresinde göreve seçilen yeni İlçe Yönetimi 1 Aralık’ta yapılan ilk tanışma toplantısının ardından 2. toplantısını 8 Aralık 2014 günü gerçekleştirdi.

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir başkanlığında gerçekleşen 2. toplantıya, ilk toplantıda olduğu gibi Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı katıldı.

Yeni İlçe Yönetiminin göreve seçilmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen, yönetim kurulu üyelerinin toplantıda sergilemiş oldukları uyum, samimiyet ve sıcak diyaloglara ilave olarak Yönetim Kurulu Üyelerinin görev dağılımı esnasında birbirlerini tebrik etmeleri Yönetimdeki Güçlü Birlikteliği gözler önüne sermiş oldu.

Yönetim Kurulu toplantısında konuşan AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir şu ifadelere yer verdi;

“Yönetim kurulu arkadaşlarımı teker teker kutluyorum. Birim görevlerinin dışında da her arkadaşımızı genel anlamda görevler bekliyor. 12 yıl boyunca ülkemizin gelişiminde dev adımlar atan AK kadroların başarılarına paralel olarak, 40 bin nüfuslu Kozlu’muzun sorumluluğu da bizlere aittir. Hizmetlerin ve yatırımların; ancak ve ancak AK Parti iktidarı, AK Belediyecilik ve AK Kadrolar sayesinde geldiğini ve devamının da yine bu kadrolarla mümkün olduğunu çok iyi bilen saygıdeğer halkımız için hizmet yolundaki mücadelemiz bundan sonra da tüm hızıyla sürecektir. Bu bağlamda; Yeni İlçe Yönetimimizin ‘Büyük Güçlü İlçe’ hedefiyle Kozlu’muza hayırlar getirmesinin temenni ediyorum.”

Görev dağılımını yapan AK Parti Kozlu İlçe Yönetimi önümüzdeki günlerden itibaren Kozlu protokolü ile kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaret programları gerçekleştirerek.

AK Parti Kozlu İlçe Başkanlığı görev dağılımı şöyle bildirildi:

“Ahmet Özdemir - İlçe Başkanı, Metin Öztürk- Siyasi İşler Başkanı, Adem Taşkın- Teşkilat Başkanı, Ahmet Gören- Teşkilat Başkan Yardımcısı, Hafize Bozacıoğlu- Seçim İşleri Başkanı, Hulusi Çakır- Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Özcan Çelik- Tanıtım ve Medya Başkanı, Aydın Bozkurt- Medya ve Tanıtım Başkan Yardımcısı, Kenan Demirel- Dış İlişkiler Başkanı, Adem Mehder- Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı, Müzeyyen Satan- Sosyal İlişkiler Başkanı, Ferit Yılmaz- Yerel Yönetimler Başkanı, Umut Karaarslan- Ekonomik İşler Başkanı, Yasin Kaya- Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı, Nejla Atalay- Halkla İlişkiler Başkanı, Serkan Günay- Mali ve İdari İşler Başkanı, Necip Çavdar- AR-GE Başkanı, Melih Bilgin- AR-GE Başkan Yardımcısı, Nurten Akbulut- Genel Sekreter, Hasan Kırlak- Genel Sekreter Yardımcısı.”