Kozlu Belediyesi, Kozlu halkını yapılan çalışmalar hakkında doğru bilgilendirmek ve birinci elden bilgiye ulaşılması adına her ay yayınlanacak olan Kozlu Belediyesi Bülteni’nin ilk sayısını yayınladı.

İlk sayısı 16 sayfa, renkli, kuşe baskı olarak yayınlanan Kozlu Belediyesi Bülteni, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in 6 ayda yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler sunuyor. Geçen hafta dağıtımı gerçekleştirilen bülten, Kozlu Halkı tarafından da beğeniyle karşılandı.

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu Belediyesi Bülteni’yle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “16 sayfa, ful renkli, kuşe kâğıda basılan Kozlu Belediyesi Bülteni’miz geçen hafta içerisinde tüm Kozlu’ya dağıtıldı. İlk bülten olduğu için yaptıklarımızın detaylı anlatımını yapmak istedik. Aslında bu bültene sığmayan çalışmalarımız da var. Sayfamız yetmedi, sayfa arttırmak da maliyeti arttırıyor. Bir sonraki ay bir daha çıkacak, yaptıklarımızı bir sonraki sayıda da anlatırız diye düşündük. Bu bültende yer alan her şey ekip olarak, birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız çalışmanın ürünüdür. Kozlu Belediyesi daha bütçe yapılanmasını dahi tamamlamamışken aynı zamanda bu çalışmalara da imza attı. Buradaki çalışmalar 6,5 aylık süreci kapsıyor. Eleştiriler tabi ki olacak ama bu eleştirilerin bazılarının halkımızı yanıltıcı, çarpıtıcı ve kamuoyu oluşturucu şekilde olduğunu izledik. Bu nedenle Kozlu Belediyesi’nin bir bülteni olması gerektiğini, halkımızın birinci elden bilgilendirilmesi gerektiğini düşündük. Bu Bülteni çıkartmamızdaki amaç halkımızın doğru bilgilendirilmesini sağlamaktı. İdarenin kendisinin halkı bilgilendirme görevinden yararlandırma adına, Kozlu tarihinde ilk defa bülten çıkarttık. Bazı belediyelerde olduğunu biliyoruz ama bu boyutta, renkli ofset olarak ilk defa oldu bu. Halkımızı birinci elden bilgilendirmek istedik” dedi.

KOZLU HALKI KALICI BİLGİLERE SAHİP OLACAK

Öte yandan Kozlu Belediyesi’nin Kültür ve Tanıtım Kitapçığının da Kozlu halkına dağıtılmaya başlandığını belirten Şahin; “Bunun dışında 4 aylıkken yaptığımız çalışmaları anlatan, Kozlu Belediyesi’nin Kültür ve Tanıtım hizmeti olarak da bir kitapçık bastırdık. Daha yeni elimize geldi. Bu kitapçığa Kozlu Belediyesi olarak para ödemedik. Sponsorlar vasıtasıyla bastırıldı. Para ödemeden halkımızı bilgilendirme hizmetini de bu şekilde sağlamış olacağız. Bu kitapçığı da dağıtmaya başladık. Bu kitapçıktaki bazı bilgilerle de, halkımız Kozlu’yla ilgili kalıcı bilgilere sahip olmuş olacak” dedi.