Zonguldak Memur-Sen ve Amerikan Kültür Dil Okulları arasında 7500 üyeyi kapsayan protokol imzalandı.

Amerikan Kültür Dil Okulları Zonguldak Şubesi kurucusu Hanefi Çağ ve Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar arasında gerçekleştirilen protokol imza töreni kapsamında 7500 Memur-Sen üyesi indirimli olarak Amerikan Kültür Dil Okulları’nda eğitim alabilecek.

Protokol anlaşması önce açıklamalarda bulunan Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar; “Bugün burada Zonguldak Memur-Sen’imiz ve Amerikan Kültür Dil Okulları arasında Zonguldak’ta bulunan 7500 üyemizi kapsayan bir anlaşmada bulunacağız. Sendikacılığı sadece belli dönemlerde değil her gün üyesinin yararına yapmakta olan bir sendikayız. Bu nedenle burada tüm sendika üyelerimize indirim anlaşması yapmış bulunmaktayız. Bizler bir dil bir insan iki dil iki insan düsturunu çok önemsiyoruz. Özellikle globalleşen dünyayla birlikte dil öğrenmenin öneminin farkındayız. Bu nedenle böyle bir anlaşmayı imzaladık. Özellikle dil öğreniminde pratikleşmeye çok önem vermek gerektiğini düşünüyorum. Anlaşmanın Memur-Sen ve Amerikan Kültür Dil Okulları’na hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kamuran Aşkar’ın konuşmasından sonra konuşma yapan Amerikan Kültür Dil Okulları Zonguldak Şubesi Kurucusu Hanefi Çağ; “Ülkelerin çıtaları sadece kendi içinde değil uluslar arası projelerle ve bilim adamlarıyla daha üst düzeylere çıkar. Bu alanda uluslar arası bir dil olan İngilizceyi en kısa ve en verimli sürede öğrenmek esastır. Bu konuda başkanım çok ciddi bir üye sayısıyla ciddi bir sendikacılık örneği göstererek bize kapılarını açmıştır. Bundan çok büyük bir keyif ve mutluluk duyuyoruz” dedi.