Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) heyeti ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ziyarette bulundu.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 oda ve Borsa Başkanı ile birlikte ilk olarak 12 Aralık Cuma günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde istişare toplantısı düzenlendi. Oda Başkanlarının görüş ve fikirlerinin masaya yatırıldığı toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Gerçekleştirilen ziyarete Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak da katıldı.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak,“TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 oda ve Borsa Başkanı ile birlikte ilk olarak 12 Aralık Cuma günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde istişare toplantısı düzenledi. Toplantının ardından ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. TOBB Başkanımız ve TOBB heyeti ile birlikte Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.