AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaret etti.

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya tarafından karşılanan Başkan Özdemir ve Ekibinin ziyaret programı yaklaşık iki saat sürdü. AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ziyarette yaptığı konuşmada;

“Yeni ilçe yönetimi olarak bugün itibariyle başlatmış olduğumuz ziyaretlerimizin ilkini Sayın Kaymakamımıza gerçekleştiriyoruz. Bizleri kabul edip, nazik bir şekilde karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kaymakamımız; tüm Kozlu halkına kapılarını açarak, bugün burada olduğu gibi herkese aynı sıcak ilgi ve samimiyetle yaklaşmaktadır. İşte bu nedenle ‘’Kaymakamımız Kozluludur’’ Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım gibi tüm Kozlu halkının da aynı düşünceler içerisinde olduğunu belirtmek istiyorum. İlçemizin Kurucu Kaymakamı olarak, ilçemizin kurumsal anlamdaki yapılanmasına büyük katkılar sağlayıp çok daha fazlasını ilçemize kazandırmak uğruna büyük çaba sarf eden Kaymakamımıza bir kez teşekkür ediyorum’’ dedi.

“KOZLUYU ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”

AK Parti Kozlu İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerini tanıtmalarının ardından, Başkan Ahmet Özdemir ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Kaymakam Ahmet Karakaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Ön önemli konu işini iyi yapmak ve diyalog sistemini iyi işletebilmektir. Başkan Ahmet Özdemir zaten gerek siyasi anlamda gerekse de halkla olan iletişim ve diyalogları ile bu işin hakkını verdiğini ortaya koymuştur. Kurumlar arası diyalogların sürdürülmesi ile Kozlu’yu çok daha güzel günler bekliyor diyebilirim. Kozlumuzda birçok kurum işlevsel olarak faaliyete geçmiştir. Milli Eğitim, Müftülük, Yazı İşleri, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Köylere Hizmet Getirme Birliği, Tarım Müdürlüğü gibi kurumlarımız vatandaşımıza hizmet vermektedir. Yeni Hükümet Konağımıza inşallah 2016 yılında kavuşacağız.

İlçe girişindeki Pazar yerinde tahsis edilen 5 bin metrekarelik alan üzerinde, her katı 1500 metrekare olmak üzere 3 katlı Hükümet Konağı Projesinin ödeneği çıkmıştır. Projenin daha güzel olması için çalışıyoruz. Selçuklu veya Osmanlı mimarisi tarzında inşa edilecek olan binamızın zemin katında otopark, orta kısmında havuz yer alacak.”

Kaymakam Ahmet Karakaya ayrıca, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve ekibine Hükümet Konağı Projesini bilgisayar üzerinden göstererek, binanın tanımı ve çeşitli açılardan görünümü hakkında bilgiler verdi.