Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkırı ziyaret etti.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "Avrupa Birliği Bakanlığıyla beraber Türkiye de Sivil Toplum Kuruluşlarının da katılımıyla Avrupa Birliği Bakanlığı ve Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu işbirliğiyle Avrupa Birliği Zirvesi yapalım. Avrupa Birliği sürecinde Sivil Toplum Kuruluşlarımız bilgi sahibi olurlar ve Türkiye Avrupa Birliği sürecinde nasıl bir yol izlemelidir. Avrupa Birliğinin Türkiye ye katkısı gibi konu başlıklarını Avrupa Birliği Zirvesin’de konunun uzmanlarıyla ince detaylarıyla tartışalım" dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Volkan Bozkır kabulde yapmış olduğu konuşmada, "Biz de Avrupa Birliği Bakanlığı olarak Sivil Toplum Kuruluşlarımızı bilgilendirmek isteriz. Biz Avrupa Birliği Bakanlığı olarak Sivil Toplum Kuruluşlarımıza çok önem veriyoruz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu işbirliğiyle Avrupa Birliği Zirvesi yapmak bizi memnun eder" dedi.

GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONUNDAN AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞINA ZİYARET

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyon Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve Arap Devletler Ligi Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Muhammed El Fattah Naciri’nin Avrupa Birliği Bakanlığı yapmış oldukları ziyarete Gençliği temsilen görüşmede hazır bulundu. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu

Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkırla yapılan görüşmede "Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu olarak Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecini destekliyoruz. Türkiye Avrupa Birliği ne girmelidir Biz Gençlik olarak

Ülkemizin Avrupa Birliği üyeliğini destekliyoruz" dedi

Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır kabulde yapmış olduğu konuşmasında "Avrupa Birliği sürecinde gençlerimizin desteği çok önemlidir" dedi.