Zonguldak Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, Diş Hekimleri Odasını ziyaret etti.

Zonguldak Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar ve il yönetimi, Diş Hekimleri Odasını Başkanı Erdal Nazioğlu’nu ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette ilk olarak konuşan Saadet partisi İl Başkanı Sadık Kar, 22 Kasım Diş Hekimleri gününü kutlamak ve sıkıntı ve sorunları dinlemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade edere0,k “Diş Hekimleri haftası nedeniyle sizleri ziyaret etmek istedik. Hem de sıkıntılarınızı ve sorunlarını dinlemek için buradayız. İnşallah bundan sonrada bu ziyaretlere devam edeceğiz. Sizin sıkıntılarınızı çözüm önerilerini dinleyip çözümü noktasında görüş alış verişi yapmak istedik. Sonuçta sizlerde bizler ülkeye hizmet etmek için buralardayız. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Diş Hekimleri Odasını Başkanı Erdal Nazioğlu ise “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Geçen 22 Kasım diş hekimleri günümüz aynı zamanda toplum aile diş sağlığı haftası biz bu vesile ile kendi olanaklarımız çerçevesinde bir etkinlik yaptık. Etkinlikte farkındalık oluşturmak için hem bir anket yaptık hem de diş fırçası ve macunu dağıtarak bu farkındalığı biraz daha perçinlemeye çalıştık oldukça da başarılı oldu. Yapacağımız çok iş var. Bu çalışmalara bundan sonrada devam edeceğiz” diye konuştu.