Zonguldak’ın Ereğli ilçesi ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, 81 il ve ilçelerinin TSO Başkanları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte geçtiğimiz Cuma günü birlik genel merkezinde istişare toplantısı düzenlendi. Hisarcıklıoğlu, oda başkanlarının görüş ve fikirlerinin masaya yatırıldığı toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanlığı sarayına yapılan ziyarette Kdz. Ereğli’yi temsilen TSO Başkanı Yaşar Tetiker yer aldı.

Ziyarete ilişkin olarak konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ekonomik konular hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile istişarelerde bulunup görüş ve fikirlerini kendisine aktardıklarını söyledi.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ziyaretin çok verimli geçtiğini belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hayırlı olsun temennisinde bulunduklarını dile getirdi.