Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ve yönetimi Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina ve Şube Sekreteri Yakup Yılmaz ile birlikte Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Kdz. Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan kısa süre hayatını kaybeden merhum Yaşar Tetiker için taziyelerini sundu. Yalçın’a görevinde başarılar dileyen Ercan “Sivil Toplum Kuruluşları olarak önceliğimiz her zaman Ereğli’nin gelişmesi ve daha güzel hizmetlerin yapılması. Bu noktada Türk Metal Sendikası olarak bizler bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçemizin menfaatine olan her konuda elimizi taşın altına koymaya hazırız. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Ereğli için verilecek her mücadele güç vermeye hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yaçın’da Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ve ekibine teşekkür etti. Yalçın konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Türk Metal Sendikası ilçemizdeki en güçlü ve örgütlü STK’ların başında geliyor. Bu güne kadar Ereğli için verilen her mücadeleye destek oldunuz. Bizlerde Kdz. Ereğli TSO olarak Türk Metal Sendikası’nın ve emekçi kardeşlerimizin yanındayız. Daha öncede söylediğimiz gibi Ereğli eğitim Kampüsü Projesi’nin biz bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz. Bu konuda gerek bölge milletvekillerimiz ve gerekse bakanlık düzeyinde hangi adımlar atılması gerekiyorsa onları atacağız. Bu noktada başta Türk Metal Sendikası olmak üzere tüm siyasi partiler ve STK temsilcilerimizle birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunun için somut adımlar atacağız. Temennimiz Ereğli eğitim Kampüsü Projesi’nin hayata geçirilmesinde bir tıkanıklık söz konusu ise bunun bir an önce giderilmesidir.”

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ziyaret anısına Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın’a plaket verdi.