AFYONKARAHİSAR (AA) - İscehisar'da İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur ortaklığında gerçekleştirilen mozaik kursuna katılan kursiyerlerin eserlerinin sergilendiği "Taşlar ve Düşler" sergisi açıldı.

Cumhuriyet Meydanındaki bir kafede açılan sergide, geçen sene mozaik kursuna katılan 25 kursiyerin atık taşlardan yaptığı mozaik eserler sergileniyor.

İki gün sürecek olan "Taşlar ve Düşler" mozaik sergisinin açılışı, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erkan Günay, Kaymakam Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İscehisar Cumhuriyet Başsavcısı Fedai Tekten tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Çibik, Halk Eğitim Merkezinin açmış olduğu yıl sonu sergisinde ortaya konulan emeğin, çalışmanın sonuçlarını gördüklerini söyledi.

Çibik ayrıca, "Sergilenen birbirinden güzel bu el emeği göz nuru çalışmalar uzun bir sürenin birikimidir. Bize bu ahengi yaşattıkları için başta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Battal Gazi Karabağ ve idarecileri olmak üzere, usta öğreticilerimizi, kursiyerlerimizi candan tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Açılışta kursiyerler tarafından yapılan Osmanlı Tuğrasının işlendiği tablo Vali Yardımcısı Günay’a hediye edildi.