ANKARA (AA) - Başkentte çaldıkları araçlarla çarpıp demir kepenklerini kırdıkları dükkandan 7 LED televizyon çalan 3 kişinin, başka bir araçla kaçtıkları ileri sürüldü. 

İncirli ve Keçiören'den çaldıkları araçlarla gece saatlerinde Atapark Caddesi'ndeki beyaz eşya dükkanına gelen şüphelilerin, çalıntı araçla çarparak demir kepenklerini kırdıkları dükkandan 7 LED televizyon çalarak, başka araçla kaçtıkları iddia edildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsızların yaklaşık 2 dakika içerisinde soygunu gerçekleştirdikleri görülürken, maskeli şüphelilerden birinin kadın olduğu öne sürüldü.  

İş yeri sahibi Atahan Mumcu, AA muhabirine, çalınan televizyonların değerinin 22 bin lira civarında olduğunu belirtti. Otomobilin çarpması sonucu dükkanın kepenk ve vitrininde de hasar meydana geldiğini belirten Mumcu, toplam zararının 40 bin lira civarında olduğunu kaydetti.

Keçiören'de daha önce benzer hırsızlıkların yaşandığını bildiren Mumcu, "Bu aralar Keçiören'de birkaç mağazaya daha girdiler. İşlek bir caddede arabayla, soğukkanlı bir şekilde hırsızlık yapmaları tuhaf. Güvenlik güçlerinden bu semtte önlem almalarını bekliyoruz" dedi.