Tramer (trafik sigortaları bilgi merkezi) ülkemizdeki araçların tamamının tüm hasar kayıtlarının bulunduğu ve sigorta, kasko hasar, kaza işlemlerinin ve kayıtlarının bulunduğu yerdir.

Tramer hasar sorgulama yoluyla araçların tüm hasarlarını geçmişteki kazalarının detaylarını ve hasarların detaylarını öğrenebilirsiniz. Buradaki amaç şudur; tüm araçları tek bir birimde toplayarak bu birimden kişilerin istedikleri araçlara diledikleri anda ulaşarak o aracın geçişteki ve günümüzdeki tüm bilgilerine erişmelerini sağlamaktır.

Tramer sorgulama yolu ile, aracınızın sadece hasar kaydını değil, kaza kaydını ve ve daha bir çok kayıtlarını görebilirsiniz. Yapmanız gerekenler plaka numaranızı ve kimlik numaranızı sayfadaki sizden yazmanızı istenen kutucuklara düzgün bir şekilde yazmanızdır. Bu işlemleri sırasıyla yapın. Ve sorgulamayı başlatın. Bu sayede aracınızın hasar kaydına, sigorta kaydına kasko kaydına ve kaza kaydına ulaşın.

 Tramer sorgulamanın bir diğer avantajı ise, geçmişte aracın yaşamış olduğu kazaları ve bundan dolayı meydana gelen hasarlarına da ulaşabiliyor olmanızdır.  Buradan aracınızla ilgili tüm detaylara erişebilirsiniz. Tamer kaydı ile aracınızın tüm bilgileri elinizin altında olsun.