Çok platformlu uç nokta yönetimi liderlerinden FileWave en önemli ürününü, kattığı önemli özelliklerle 12.7 sürümü olarak piyasaya çıkaracağını duyurdu.

Çok platformlu uç nokta yönetimi liderlerinden FileWave en önemli ürününü, kattığı üstün özelliklerle 12.7 sürümü olarak piyasaya sürüyor. Yapılan açıklamada, yeni sürümün, macOS, Windows, iOS, Chrome OS ve Android uygulamalarında uç nokta yönetim özelliklerini geliştirecek şekilde tasarlanmış sayısız özelliği ve geliştirmeyi de beraberinde getirdiği belirtildi. FileWave yöneticileri için daha fazla özelleştirme seçeneği, gelişmiş raporlama özellikleri, problemsiz süreçler, gizlilik ve hız geliştirmeleri sağlandığı aktarıldı.

Ayrıca, teknik eğitime güvenli, kendi adımıyla erişim fırsatı sunan yeni çevrimiçi eğitim ve belgelendirme platformu FileWave Foundry’den de faydalanma imkanına sahip olunacağı söylendi.

Global Pazarlama ve Ürün Strateji Birimi Başkan Yardımcısı Tim Williams konu ile ilgili değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı: "FileWave gibi çok platformlu derinliğe ve erişime sahip bir başka ürün söz konusu değildir. Müşterilerimizin üreticiliği açığa çıkarmaktan daha iyi bir yöntem ne olabilir ki? Ayrıca, şirketin müşteri etkileşimli tüm bileşenleri, artık ’beyaz kutulu’ olup organizasyonların kendi logo ve adlarını uygulamalarına olanak tanımakta ve kullanıcılara hem BT tarafından onaylanan güvenli öğeler sağlamakta, hem de ihtiyaçları olan her şeye BT sayesinde hızlı erişim sağlamalarına olanak tanımaktadır. Son kullanıcıların BT’yi ’kolay tuş’ olarak görmelerini istiyoruz’’.

Ürünün özellikleri şöyle: 12.7 sürümünde yeni bir özellik olan ’Özel Alanlar, çözümün halihazırdaki kapsamlı BT varlık envanteri ve raporlama özelliklerini geliştirmektedir. BT yöneticileri, artık algılanamayan verileri de dahil ederek komutlar vasıtasıyla yeni veri noktaları türetebilir veya oluşturabilir.