Microsoft işletim sistemlerini devamlı geliştirmekte ve değiştirmektedir. Günümüzde evde ve işte en çok tercih edilen işletim sistemi Windows 10’dur. Windows 10, kullanıcılarına çok büyük değişiklikler sunduğundan dolayı çok fazla talep görmektedir. Bilgisayarını daha hızlı ve pratik kullanmak isteyenler Hepsiburada Windows 10 imkanını değerlendirebilir. Hepsiburada ülkemizin en büyük e-ticaret platformlarından biridir. Platformda orijinal lisanslı Windows 10 satışı yapılmaktadır. Windwow 10 günümüzde çok sayıda farklı platform üzerinden satışa sunulan bir ürün olarak da karşımıza çıkmaktadır!

Bazı kişilerin ücretsiz kullanım fırsatı varken neden para vereyim? Dediklerini duymaktayız. Şayet ürünü çok daha verimli kullanmak istiyorsanız kesinlikle lisanslıları seçmelisiniz. Aksaklık olmadan, problem yaşamadan kullanımın yanında bir de işin kanuni yönü vardır. Ücretsiz ve orijinal olmayanlar yasal olmadığından dolayı da lisanslı ürünlerin tercih edilmesi daha doğru olacaktır. Günümüz koşullarında Hepsiburada yeni teknolojik ürünlerin ve yazılımların sizlere sunulmasında etkili bir düzeyde hizmet sunmaktadır. Bu kapsamda siz de https://enucuzlisans.com/windows-10-pro-bireysel-dijital-lisans/ internet adresi üzerinden yeni nesil ürünleri etkili bir şekilde satın alabilirsiniz!

Lisanslı Windows 10 Satın Alma

İnsanlar Windows 8’i kullanırken birden Microsoft Windows 10’un tanıtımını yapınca herkes merakla beklemeye başladı. Windows 9’un atlanarak yeni sürümün tanıtılması ilgileri çekti. Windows 8 ile aralarında farklılıklar olmasından dolayı yapılan tanıtımlarla ürünün daha çok dikkat çekmesi sağlanmış oldu. Yeni ara yüzüyle önemli değişikliklere imza atan Microsoft satışa sunduğu andan itibaren kullanıcıların beğenilerini almaktadır. Hepsiburada Windows 10 almak isteyenlerin ürüne en hızlı şekilde ulaşmasını sağlamaktadır.

Hayatın akışına ayak uydurmak gerekmektedir. Akışa ayak uydurulmadığında geri kalmanız kaçınılmazdır. Yaşamın çok hızlı aktığı günümüzde bilgisayar işletim sistemleri hayatlarımızı kolaylaştırmaktadır. Elle veya klasik yöntemlerle bazı işleri yapmak günleri alır. Oysaki Windows işletim sistemleri pratik ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye yardımcı olur. Windows 10 ile yapılan değişiklikler nedeniyle işlemler daha seri ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Kullanıcılar Hepsiburada Windows 10 fırsatını değerlendirerek lisanslı ürünü satın alabilirler. Lisanslı ürünle sorun yaşamadan işletim sistemini kullanmak mümkündür. Ücretsiz veya orijinal olmayanlar belli bir zaman sonra sorun oluşturmaktadır. Windows 10’u önceki işletim sistemlerinden ayıran birçok özelliği bulunmaktadır. Şayet Windows 10 ürününü kolayca satın almak isterseniz burayı tıklamanız yeterli olacaktır!

Neden Windows 10 Yüklenmeli

Microsoft geliştirdiği her yeni işletim sistemiyle kullanıcılarının işlerini rahatlatmayı planlamaktadır. Almış ve kullanmış olanlar farklı yaşayarak öğrendiler. Yeni sistemi keşfetmek ve kolaylığını yaşamak isteyenler Hepsiburada Windows 10 satın al fırsatını değerlendirebilir. Windows 10’u önceki sistemlerden ayıran ve dikkat çeken özellikleri şunlardır;

  • Başlat menüsü yeniden geri dönmüştür. Sağ bölümdeki ekranda yer alan uygulamalar alanında başlat menüsü bulunmaktadır. Başlat menüsünü arayanlar için çok güzel bir gelişmedir.
  • Bilgisayardaki ilk sesli asistan olan Cortana, Windows 10 ile hayatımıza girmiş durumda. Soruları cevaplama konusunda en iyi sesli asistan olduğu ifade edilmektedir. Fakat asistanın dil yeteneğinin pek de iyi olmadığı bilinmelidir.
  • Şu ana kadar en hızlı web tarayıcısı olarak bilinen Google Chrome‘u geride bırakan Edge, Windows 10’a yüklü olarak sunulmaktadır. İşlevsel bir ara yüze sahip olan Edge’yi kullanmak ise son derece kolay.
  • Kopyala yapıştır, pencerelerin boyutunu değiştirme, metin kaydırma gibi işlemlerin kolay yapılmasını sağlayan yeni komut istemi sistemine sahiptir.

Windows 10 pek çok önemli kazanımı kullanıcısına sunabilme kabiliyetine sahip olan bir ürün olduğu için bu ürün hem dünya genelinde hem de ülkemizde sıklıkla tercih edilmektedir!

Windows 10 Nasıl Yüklenir?

Çoklu masaütü desteği sağlayarak ofis çalışanlarının işlerini kolaylaştıran Windows 10 işletim sistemine sahip olmak oldukça kolaydır. Lisanslı işletim sistemine sahip olmak için arama motoruna Hepsiburada Windows 10 yazmanız yeterlidir. Hepsiburada’dan oldukça uygun fiyatlara lisanslı işletim sistemini satın alabilirsiniz. Kullanabilmek için cihazınızın işletim sistemini desteklemesi gerekmektedir.

Windows 10’u kullanabilmek için 1 GHz veya daha hızlı işlemci gerekmektedir. Cihazın 32 bit için belleğinin en az 16 GB, 64 bit için ise minimum 20 GB olması gerekir. Microsoft DirectX 9 destekli ekran kartı ve 32 bir disk alanı olan cihazlarda işletim sistemi güvenle ve verimli haliyle kullanılabilir. Gelişmiş güvenlik sistemine sahip Windows 10 işletim sistemini https://enucuzlisans.com/windows-10-pro-bireysel-dijital-lisans/ adresinden çok daha hızlı bir şekilde tedarik edebilirsiniz.