instaBurada olarak Türkiye’deki en büyük ve en çok tercih edilen Instagram alışveriş platformu olarak hizmet vermekteyiz. Instagram alışveriş platformumuz tamamen yasal ve profesyonel hizmet sunmaktadır. Müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak Instagram hesaplarına takipçi, beğeni, izlenme paketleri ile destek oluyoruz. Paketlerimiz tamamen güvenilir olmakla birlikte sizin hesabınızın daha görünür olmasını sağlayacak. InstaBurada sayfamızı ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Profesyonel Hesap Nedir?

Görsel bir işletme işletiyorsanız - fırın, kahve dükkanı, giyim mağazası vb. düşünün - ve Instagram'da bir profesyonel hesabınız yoksa, büyük ve ilgili bir kitleyi kaçırıyor olabilirsiniz. Instagram'ı sosyal reklamcılık için ya da sadece organik erişim için kullanıyor olursanız olun, görmezden gelemeyeceğiniz bir platformdur. Instagram, 2016 yılında işletme profillerini kullanıma sundu. Instagram kalıcı takipçi satın al paketi ile düşmeyen takipçi satın almak işletme hesabınızı büyütmeye katkı sağlayacaktır.

Bir şirket profiliyle, gönderilerinizin ve hikayelerinizin analizi, profilinize eklemek için ek harekete geçirici mesajlar ve düğmeler gibi hizmetlerle üçüncü taraf entegrasyonları dahil olmak üzere çeşitli araçlara ve özelliklere erişebilirsiniz. Bu hizmetler sayesinde profilinizin etkileşimlerini ve görünürlüğünü takip edebilir, nerede yanlış yaptığınızı görebilirsiniz. Profesyonel hesap, işletme hesabı olarak da bilinir.

Profesyonel Hesaba Nasıl Geçilir?

Uygulamayı açıp ekranın sağ üst köşesindeki açılır menüyü ve ardından bilgilerinize erişmek için 'ayarlar'ı tıklayarak bir işletme profiline geçebilirsiniz. Bu menüde 'hesap'ı tıklayın ve alt kısımda 'Bir İşletme Hesabına Geç'i göreceksiniz.

'Ticari Hesaba Geç' düğmesini tıkladığınızda, ayrıntılara yönlendirileceksiniz ve profilinize ek iletişim bilgileri eklemeniz istenecek. Atlayabileceğiniz bazı adımlar var, ancak bir işletme hesabına sahip olmak için doldurmanız gereken bazı adımlar var.

Bu işlemi geri alabilirsiniz! İşiniz bittiğinde, ayarlarınızdaki 'Ticari Hesaba Geç' bağlantısının yerini bir 'Kişisel Hesaba Dön' seçeneği alacaktır. Instagram Aktif takipçi satın al paketi ile takipçileriniz gerçek ve aktif kullanıcılar olacaktır. Bu sayede oldukça doğal yöntemlerle kazandığınız düşünülecek.

İşletmeniz için bir Facebook sayfanız varsa, hesabınızı Facebook işletme sayfanıza bağlamak isteyeceksiniz. Ardından, e-posta adresiniz, telefon numaranız ve adresiniz dahil olmak üzere işletmenizin iletişim bilgilerini güncelleyin. Bu adımları tamamladığınızda, hesabınız artık resmi olarak bir Instagram işletme profiline geçmiş olur!

Profesyonel Hesap Yönetimi

Özellikle bir Instagram işletme hesabı işletmek işinizin yalnızca bir yönü ise, takip edilmesi çok fazla olabilir. Bu da size olumlu olarak geri döner. Hesap yönetimi için bazı adımlar bulunur:

  • Hedef Kitlenizi Belirleyin.
  • Hedef Belirleyin.
  • Doğru performans metriklerini takip edin.
  • Bir içerik takvimi oluşturun.
  • İş yapmak için Instagram profilinizi optimize edin
  • Harika bir biyografi yaz
  • Instagram'ı iş için kullanırken çoğu marka logolarını profil resmi olarak kullanır. Tanınmaya yardımcı olmak için resminizi sosyal medya platformlarında tek tip tutun.

Bunlar haricinde Bio'daki tek bağlantınızı akıllıca kullanın, ilgili iletişim bilgilerini ekleyin.

Instagram’da görsellerle oldukça önemlidir. Doğru fotoğraflar çekin. Fotoğraflarınızı düzenlemenize yardımcı olacak araçları kullanın. İlgi çekici altyazılar yazın. Instagram Hikayeleri için daha fazla gündelik içerik kaydedin. Kapsayıcı içerik oluşturun.

Ayrıca Instagram Kombo Paket satın al hizmetimizden yararlanarak takipçi, beğeni ve yorum satın alabilirsiniz. Bu sayede hesabınız kısa sürede büyüyecektir.