Güzel Sanatlar Lisesi’ne ait konser salonunda düzenlenen “Bestelenmiş Şiirler” programı seyircileri mest etti. Edebiyat öğretmeni Oğuz Sakallı ve Müzik öğretmeni Harun Akbaş önderliğinde hazırlanan program büyük beğeni topladı. Sanat dünyasına bir şiir olarak gelip daha sonrasında bestelenerek hepimizin çok sevdiği ve çok iyi bildiği şarkılara dönüşmüş tam on beş farklı eser dinleyicilerle buluştu.

Nazım Hikmet, Attila İlhan, Sabahattin Ali, Yunus Emre, Yahya Kemal, Cemal Safi ve daha pek çok şair unutulmaz eserleriyle anıldı. Mihriban, Yiğidim Aslanım, Karagözlüm Efkârlanma Gül Gayrı, Mahur Beste, Ceviz Ağacı, Kalamış, Sessiz Gemi gibi zihinlerimize kazınmış eserler, Harun Akbaş yönetimindeki usta orkestra tarafından büyük bir profesyonellikle icra edildi. Seyirciler de zaman zaman eserlere alkışlarıyla eşlik ederek programa renk kattı. Ayrıca tamamı öğrencilerden oluşan okul korosu da sahne performansıyla göz kamaştırdı.

Program sonunda Müdür Yardımcısı Yücel Karakuş, programda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Karadağ ailesi olarak böyle etkinliklerin artarak devam edeceğini de belirtip “Biz sadece eğitim faaliyetine odaklanmak yerine bunun yanında çocuklarımıza hem iyi insan olmayı hem de sosyalleşmiş bireyler olmayı öğretmeyi hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı.