Karaman Özel Envar Koleji Müdürü Hasan Hüseyin Korkmaz, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında dinamik ve güçlü öğretmen kadrosuyla hizmet vereceklerini söyledi.

Korkmaz, “Yenilenen yemekhanemiz, modern sınıflarıyla ve güçlenen - dinamik öğretmen kadromuzla ve farklı eğitim anlayışımızla Karaman’ın en başarılı okulu olmak için çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.” dedi.

Karaman Özel Envar Koleji Müdürü Korkmaz; “Çocuklarımızı sadece ders konusunda değil her alanda en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz” ifadelerine yer verdi.

“ÖĞRENME VE ÖĞRETME AŞKI BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLIYOR”

Korkmaz, sözlerini şu şekilde tamamladı;

“Karaman Özel Envar Koleji’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen başta kurucularımız olmak üzere Yönetim Kurulumuza, idareci, öğretmen, öğrenci, veli ve tüm çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. TEOG sınavlarında Türkiye birincisi çıkararak başarımızı taçlandırdık. Karaman’da okullar arası yapılan bilgi yarışmasında gruplarda birinci olarak farkımızı ortaya koyduk. Güçlenen dinamik eğitimci ve idareci kadromuzla başlayan 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Aldığım sorumluluğunun önemi, ciddiyetini ve hassasiyetini biliyorum. Öğrenme ve öğretme aşkı bizi birbirimize kopmaz biçimde bağlamaktadır. Bunun yanında çocuklarımızı ülkesini, vatanını seven, soran sorgulayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, akademik bilgilerle donatılmış bireyler olarak geleceğe hazırlamak en önemli hedefimizdir.”