Cahit Suci yaptığı açıklama da;‘’Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Banka Promosyon Komisyonu yetkili sendika üyesi olarak üyelerimizden aldığımız taleplerin yansıtılmasıyla hazırlanan şartname çerçevesinde 19.02.2015 tarihinde yapılan banka özendirmesi (Promosyon) ihalesi başarıyla sonuçlanmıştır. KMÜ Eğitim-Bir-Sen temsilcisi ve yetkili sendika üyesi olarak komisyon başkanı Sayın Genel Sekreter Ahmet TÜFEKÇİ, Strateji Daire Başkanı Vedat ERDOĞAN, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hidayet Akman ve üye Lütfüllah Serin’e sundukları değer ki katkılardan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Komisyon başkanı ve üyeler  üniversite personelimizin en azami düzeyde banka promosyonundan yararlanabilmeleri için bir irade ortaya koymuşladır. Kendilerine medyunu şükranız. Üyelerimiz adına kendilerine kamuoyu huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. 
Sorumlu ve çözüme endeksli sendikal anlayışımız doğrultusunda sunduğumuz katkılarla yapılabileceğin en iyisi yapılmıştır. Bu promosyon anlaşmasının başta üyelerimiz olmak üzere bütün üniversite personeline hayırlı olmasını temenni ediyorum. 
Yapılan açık ihalede tek seferde 1360 TL teklif veren Garanti Bankası ihaleyi kazanmıştır. Ziraat Bankası 1350TL tekliften sonra ihaleden çekilmiştir. Açık ihale yapılması yönündeki kararlılığımız teklif miktarının 1360TL’ye ulaşmasını sağlamıştır. Eğitim-Bir-Sen farkını bir kez daha ortaya koymuştur. Şartname hükümlerinin yerine getirilmesinin takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’’  diyerek elde edilen kazanımlardan bazılarını paylaştı.
1- Tek seferde kişi başı 1360 TL alınması
2- Giden personelden para kesilmemesi ve gelen personele promosyon ödenmesi
3- İnternet bankacılığından yapılan işlemlerden EFT ücretinin alınmaması
4- Yerleşkeye bir ATM kurulması
5- Günlük nakit çekim limitinin 2000TL olması
Sonuç olarak başarılı bir ihale gerçekleştirilmiştir. Hayırlı olsun.
Cahit SUCİ
KMÜ Eğitim-Bir-Sen Temsilcisi

Bu anlaşmadan sonra gözler Milli Eğitimde çalışanların promosyonu merak konusu. Eğitim çalışanları dört gözle iptal olan promosyon anlaşmasını bekliyor.